Liliane

LamamaVan oorsprong ben ik maatschappelijk assistent. Geboeid door het leven en de mens en het besef dat er meer was leidde mijn weg me naar trainingen en opleidingen waar informatie uit oost en west samenvloeiden.

In 1998 startte ik de 3 jarige opleiding tot shiatsu therapeut, daarna volgde een 5-jarige opleiding tot vier-dimensioneel bodyworker en levenskunst bij Lifeprojects. Via deze weg kwam ik in aanraking met het Universal Healing Tao Network. Mijn fascinatie voor de eenvoud van Tao leidde mij naar deze opleiding en in 2004 werd ik Tao instructor (healing tao, chi kung, tao yoga) aan de Tao Master school opgericht door Mantak Chia in Thailand. Sindsdien geef ik hierin les.

Mijn opleiding en weg hierin was en is een zeer leerrijke ontdekkingstocht. Het toont mij meer dan ooit hoe noodzakelijk het is om het pure voelen vanuit je lichaam wakker te maken en ruimte te geven. Je lichaam versterken en openen met beweging is hierbij essentieel. Bodywork kan hierbij ondersteunend zijn.

Hoe meer we van ons lichaam leren, hoe helderder de wereld in onszelf en daarbuiten wordt.  Het is een natuurlijke manier om het ritme van jouw natuur te ontmoeten en te leven.

Ik wens je heel veel succes en plezier op je weg
Liliane

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s