Healing Tao – Verdieping

Tao verdiepen betekent verdergaan met zuiveren/helen van je lichaam, emoties en gedachten. De ervaring leert hoe nodig het is omdat zelfs de eenvoudige basistechnieken een langere tijd vragen om geïntegreerd te raken.

We gaan de wereld van de 5 elementen verkennen en herkennen en laten de energie diep in ons resoneren. Vanuit de oosterse visie liggen deze veranderingsfasen aan de basis van ieder levensproces.

Verbinding maken met de wereld en intelligentie van deze tijdloze natuurwetten zorgt ervoor dat je jouw interne wereld vollediger leert verkennen, een wereld die veel groter en vrijer is dan degene die je nu misschien kent en gebruikt. Een ander veld van mogelijkheden toont zich.

Wat is jouw sterk element, en waar voel je geen herkenning?

Stil genoeg worden van binnen om naar je eigen essentie en het leven zelf te luisteren. Thuiskomen in je lichaam, alle ervaring diep in je lichaam gronden. Hierdoor ontstaat eenvoud en vitaliteit. Extern en intern worden hetzelfde.

Hoe meer we van ons lichaam leren, hoe dieper we er in afdalen, hoe helderder de wereld in onszelf en daarbuiten wordt. We leren terug voelen en ervaren IN ONS LICHAAM.

Wat is jouw sterk element, en waar voel je geen herkenning?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s